Det skal du huske med dit beachvolleynet

advertorial

Vi vil her snakke lidt om, hvad man skal være opmærksom på, når man skal spille beachvolley med et beachvolleynet, for det er næsten den eneste måde, man kan gøre det ordentligt, hvis man bare mener det lidt alvorligt.

Det behøver jo ikke være en officiel kamp, hvor der er noget på spil, men selv hvis man spiller for sjov, så skal man helst have et net, for ellers er det virkelig svært at afgøre med øjemål, om bolden er kommet over eller har ramt nettet.

Man kan som sådan godt markere en bane op, om man gør det indenfor eller udenfor, uden man har de officielle midler til det, men selv et semi-professionelt net kan gøre det meget sjovere og nemmere at spille beachvolley, end hvis man ikke har et.

Men selvom man har nettet, så skal man huske at sætte det ordentligt op og holde øje med andre ting.

image

Få den optimale udnyttelse af et beachvolleynet

Godt nok forbinder man beachvolley med at spille på en strand, men man kan også sagtens spille det indenfor, og så kan man bare kalde det volleyball.

Hvis man er i en sportshal, så er der som regel nogle huller i gulvet, hvor man kan sætte stængerne til nettet ned i, så man kan se med det samme, hvor lang afstand der skal være mellem hver stang.

Det er lidt sværere at afgøre, når man skal sætte et net op udenfor, men det kan lade sig gøre, specielt hvis der er anført mål til beachvolleynettet, så man kan se, hvor langt man skal brede det ud og have sat op i højden.

Man kan stå stikke de pæle i jorden eller sandet.

Man skal så huske, at nettet skal være udstrakt, uden det er presset til det yderste, så det kan give sig lidt, hvis det bliver ramt.

Og så må der helst ikke være huller i netmaskerne.