Forførende fræk med en lækker corsage

Er du på udkig efter et super spicy krydderi til dit erotiske liv? Så skulle du prøve at udforske den verden, der udgøres af lingeri og frække accessories – for eksempel corsager og korsetter.

Hvad er forskellen på et korset og en corsage?

Korsetter og corsager har først og fremmest det til fælles, at de er toppe, som sidder tæt til kroppen. Både korsettet og corsagen er forsynet med krydsbånd eller snører, som gør pasformen perfekt – og de er som regel fremstillet i glat og skinnende materiale, som for eksempel satin, silke, eller et syntetisk stof, som er behageligt mod huden.

Samtidig er såvel corsager som korsetter for det meste forsynet med smukke og forførende blonder, pyntebånd og sløjfer og andre detaljer, som kan indbyde til udpakning og nydelse. Forskellen på korsetter og corsager består primært i, at et korset som regel er forsynet med stivere, som former kroppen til den klassiske timeglas facon. Stiverne strammer maven ind og løfter barmen på en utroligt indbydende og eventyrlysten vis. Korsetter bringer mindelser fra den victorianske æra, og er samtidig symbolet på den lidt uartige forførerske.

Corsager er uden stivere, og derfor noget mere behagelige at have på. De fleste corsager er heller ikke udstyret med bøjler i bh-delen, hvilket giver større komfort og bevægelsesfrihed. Du kan sagtens få en corsage, som har snører i ryggen eller i siden – lige som et korset. Du får bare ikke samme støtte og indsnørede effekt med en corsage, som du gør med et korset.

Find de flotteste og frækkeste korsetter og corsager online

Hvis du er på jagt efter lækre, udfordrende og vovede corsager eller korsetter i top kvalitet, kan du med fordel tage et kig hos Love Lingeri. I den online shop finder du corsager og korsetter for enhver smag og i alle gængse størrelser – se dem på https://www.love-lingeri.dk/special-lingeri/corsage-korset