En industrikaffemaskine kan virkelig komme på overarbejde

By | 20. april 2021

Se lige for dig sådan en kaffemaskine industri i Sønderjylland, om det er på et værksted, i en kantine, i en institution eller bare et sted, hvor mange mennesker kommer og går og kan få en kop kaffe med på vejen.

Det kan både være, hvor man betaler for kaffen, eller hvor man får den gratis, og man så er fælles om at fylde den op.

Og måske er der mange forskellige muligheder for typer af kaffe, men med tanke på, hvor i Jylland vi er, så er udvalget nok begrænset og er afgrænset til sort kaffe med og uden fløde, en kakao og måske varmt vand til te.

Man vil jo nødigt blive set skævt til af de andre dette sted, at man er kræsen med sin kaffe, for det er sjældent noget, man lige sidder og nyder sammen, da det mere er et værktøj, som man bruger til at vågne om morgenen eller holde sig kørende i løbet af en lang arbejdsdag.

Der skal knokles igennem for den industrikaffemaskine

Selvfølgelig kan man lige sætte sig ned i frokostpausen og få en kop kaffe sammen, men det er oftest bare en undskyldning for at slappe af, og så kan man lave noget med hænderne imens og varme sig på en kop kaffe – medmindre man så kort efter skal arbejde igen, så man skal slynge skoldhed kaffe ned i halsen.

Der er nok også mange, der vil have en kop kaffe i specielt frokostpausen, så her skal den her industrikaffemaskine stå sin prøve, hvor den skal lave meget kaffe, gerne hurtigt og uden ar gå i stykker.

Det betyder nok også, at kvaliteten af kaffen er derefter, men som sagt er kaffen her mere til gavn end nydelse.

Hvis man vil decideret nyde en god kop kaffe, så bør man tage på café eller lignende.