Få hjælp til at friske boligen op hos en billig maler

By | 4. marts 2020

Skal huset eller lejligheden sælges, og leder du efter måder hvorpå du kan maksimere salgsprisen? Så er der faktisk mange små kunstgreb, du kan benytte, og som ikke behøver at koste dig spidsen af en jetjager. Det er nemlig muligt for ganske få midler at øge den forventede salgspris og nedsætte den ditto liggetid på en bolig – og i det følgende vil vi beskrive hvorledes dette eksempelvis kan gøres.

Gør boligen ren – helt enkelt

Når man til daglig færdes i en bolig, lægger man måske ikke mærke til at den har fået en egen lugt. Men det gør potentielle købere – og det er ikke sikkert, at de synes det er så hyggeligt og indbydende, når et hus eller en lejlighed lugter lidt ”hjemligt”. Derfor er det meget vigtigt at du rengør samtlige rum i dybden. Især køkken og badeværelse skal have en ordentlig omgang med skurebørsten og diverse rengørings midler, at begge rum fremstår plet- kalk- og fedtfri. Og så er det selvfølgelig en tor fordel, hvis vinduerne er skinnende og gennemsigtige.

Få malet lofter, vægge og træværk af en professionel maler

Hvis du virkelig ønsker at flytte nålen i forhold til et hurtigt salg til en god pris, kan det anbefales at du allierer dig med dit lokale malerfirma og bestiller en opfriskning af hele lejligheden. Med smukke og ensartede vægge, blændende hvide lofter og skinnende blankt træværk kommer din bolig til at stå utroligt skarpt.

Duften af frisk maling vil få stuer og værelser til at fremstå nye og indbydende i potentielle køberes bevidsthed, når de beser boligen ved en fremvisning eller i forbindelse med et åbent hus arrangement. Og det er en kæmpe fordel for dig, som ønsker et hurtigt salg til en pris, der ligger så tæt på din ønskede salgspris som muligt.

Find en billig maler på https://malerkanonen.dk/