Få flotte nye gulve med en afslibning

Mange danske hjem har smukke afhøvlede trægulve. De passer godt til den lyse og lette skandinaviske stil. De er også forholdsvis nemme at holde hvis man afholder sig fra at gå rundt med våde og beskidte sko.

Alt afhængig af om gulvet er lakeret eller om det blot har fået lud eller sæbe skal det blot vaskes af med sæbe eller ny lyd. Dog vil det være nødvendigt på et tidspunkt uanset hvor forsigtigt man har været, at skulle have det afslebet, da det vil være umuligt at holde det rent og det begynder at se trist ud.

Løsningen er en afslibning af gulvene. Ofte sker det samtidig med en flytning, men ikke altid. Det tager et sted mellem 1-2 dage at afslibe et værelse. Det er vigtigt at der skriftes til det fine sandpapir på det rigtige tidspunkt. For sent og der vil komme ridser i gulvet. For tidligt og du bliver aldrig færdig. Du kan læse mere her https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-vanlose/.

Undersøg markedet godt og grundigt

Da det er sjældent at man har behov for at få afslebet sine gulve trods alt, er det også sjældent at man har erfaring med et gulvafhøvlingsfirma. Sæt derfor god tid af til at finde det rigtige, så i ikke risikere at få ødelagt gulvene eller det skal laves om. Hvis et firma har afgivet et for billigt tilbud, kan det være svært at bruge nok tid på at afslibe jeres gulve og de bliver ikke rigtig pæne.

Det kan også være at du har været uheldig at have ringet til den dyreste i området. Kontakt derfor mindst 3 forskellige og bed om et tilbud. Det vil give dig et godt overblik over prisniveauet. Undersøg også hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade eller tilfredse eller har det modsatte været tilfældet.