Sæt trumf på dit decor med en elegant og raffineret gulvlampe

Lyssætning er utroligt vigtigt for scenografer og dramaturger, når en stemning i en bestemt scene i et skuespil skal underbygges. Det samme gør sig gældende for indretnings arkitekten eller bolig afficionadoen – man kan købe sig fattig i kunst og designer møbler, men lige meget hjælper det, hvis boligens belysning er fattig og inferiør.

Belysning i hjemmets hyggerum nummer et: Stuen

Det rum i huset, som på én gang er vigtigst og mest vanskeligt at belyse korrekt, er stuen. Stue, dagligstue, opholdsstue, spisestue – uanset hvilken stue, vi taler om, handler det om et fællesrum for familien, og det rum, vi bruger til at koble fra i, når vi kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Samtidig skal stuen også fungere som samlingspunkt, når der er gæster på besøg. Dette betyder, at stuens primære funktion er at skabe rammen om hyggeligt, afslappende, socialt samvær – og her skal belysningen nøje tilpasses.

Lad lækre gulvlamper stå for hyggen og stemningen

Det er selvfølgelig individuelt, hvilken stilart, man vælger at lægge sig efter, når stuen skal indrettes. Men uanset hvad, er det altid muligt at finde lamper, som stilistisk vil passe sammen med det øvrige decor. Her kan det tilrådes, at man går efter decentralt placeret lys, frem for en loftlampe, som typisk ikke vil kunne fungere som den helt store hyggespreder. En flot gulvlampe vil være et bedre bud, eventuelt suppleret af små, fine bordlamper eller skulpturelle og dekorative pendler.

Find gulvlamper til din stue i den online shop på andlight.dk

Hvis du er i tvivl om, hvilken gulvlampe, du skal vælge, kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af designer lamper fra kendte producenter så som Please Wait to be Seated, RestartMilano, roommate, Royal Botania, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, Iqlight, Schottlander, Secto og Serge Mouille hos https://andlight.dk/shop/gulvlamper-178c1.html