Hav dit jagtudstyr på dig, så det passer til forholdene.

By | 31. maj 2021

Når de fleste tager ud for at jage med deres jagtudstyr, så har de gjort sig beredte hjemmefra med, hvad de regner med at skulle jage, eller hvad de går efter ved denne jagt, hvis det er sæson for det, og man kan finde det på egnen.

Således pakker man det grej i som regel bilen, man skal have med, indtil man kommer frem til jagtområdet.

Her ser man så lidt nærmere på, hvad man regner med at tage med ud, når man skal gå på jagt.

Man besigtiger måske også lige vejret, om man skal skifte til noget andet tøj eller iføre sig noget mere, hvis man nu skal være ude længe, og man ikke lige kommer tilbage til ens bil lige med det samme.

Derfra går turen ud på jagtområder, hvor man går sammen eller alene og måske har hunde med.

Jagtudstyr i større og mindre omfang alt efter jagtforhold

Her har man jo stadig noget jagtudstyr på sig, som kan være et lokkekald, godbidder til hunden, en lommelærke, patroner og meget andet.

Man skal nok lige overveje, hvor meget man tager med af det hele, så man ikke danner ubalance i ens lommer, eller man kommer til at larme for meget med alle de ting, når man går rundt, så man skræmmer dyrene væk.

Ellers kan det jo være, at man finder sig et område at lægge sig og vente på byttet, hvorfor man kan brede ens jagtudstyr frem her og have det klar.

Måske er man ude for at jage flere dage i træk, hvor man kombinerer det til at være en overlevelsestur også, så det kan blive nødvendigt at pakke godt med udstyr til jagt og overlevelse, hvis man er længe væk.

I alle tilfælde gælder det om at pakke fornuftigt og altid huske, hvor man har de forskellige ting, så man hurtigt kan finde dem frem.