Den rette dør til det rette hjem

En dør er ikke bare en dør. En dør skal passe til det hjem, den sidder i, så den er en flot og stemningsfuld medspiller i indretningen, fremfor at være noget, som trækker stemningen ned. Skal du derfor have nye døre i dit hjem, så er det en god idé at tænke over dit køb to gange, før du køber den første og bedste dør. 

Der findes et utal af flotte og stemningsfulde døre, du kan sætte ind i dit hjem. Der er de helt rene og enkle, de farverige, de moderne og dem med udskæringer eller glas i. Varianterne er mange, men selvom mulighederne er store, er det ikke nødvendigvis lig med, at du bør vælge frit fra alle hylder, når du skal have nye døre til din bolig.

Kig på byggestilen og indretningstilen i dit hjem, før du køber dine døre. Se dig omkring og overvej, hvilken stil dit hus er bygget i og hvordan du gerne vil have husets døre til at spille en rolle.


Få kyndig vejledning
Hvis du er i tvivl om, hvordan dine indvendige døre skal se ud, så er det bedste råd, at du søger vejledning og råd hos kendere, som kan guide dig i den rette retning. Spørg din forhandler, hvilke valg der vil være bedst i din situation. Vis eventuelt billeder af dit hjem, så du på den måde kan vise, hvilken stil og indretning dørerne skal passe til. Så kan du nemmere få gode råd omkring valget af døre.

Når du er i gang med at vælge indvendige døre til din bolig, så handler det i høj grad om at købe noget, som passer til dit hjem. Gør du det modsatte, vil udtrykket blive ufuldendt og rodet i dine rum – for valget af døre har faktisk en betydning for det samlede udtryk i dit hjem, selvom det måske virker som en lille praktisk ting.