Køb smukke figurer fra Kay Bojesen

Har du brug for en figur der i et tideløst design, vil glæde enhver fødselar, student, jubilar eller en helt fjerde med en mindeværdig begivenhed? Den skal være kendelig og i samme øjeblik give en glædelig følelse, idet man bliver husket om den gode tid, da man fik denne figur.

En samling af smukke figurer findes ved Kay Bojesens uvurderlige og kreative kunstværker. Imellem dem findes biler, fugle, garder og meget mere. Den mest kendte er nok aben. Den umiddelbart simple abe med de lange arme og store øjeparti har gjort sig kendt i mange lande. Det er en samling, som vi kan være stolte af i Danmark, da Kay Bojesen har gjort et fornuftigt stykke arbejde med disse smukke træskulpturer.

Idet Kay Bojesen har gjort en dyd i at fremhæve de danske traditioner i sine figurer, giver det en større fællesskabsfølelse, når vi oplever dem. Man får eksempelvis en stolt fornemmelse, når man ser de mange figurer, skabt i efterlignelse af de berømte, danske garder. Hvis du vil købe figurer fra Kay Bojesen, bør du købe dem hos Designklassikershop ved: https://designklassikershop.dk/shop/kay-bojesen-2s1.html.

Mini Fanebærer med tekstilflag

Stort udvalg af Kay Bojesen

Designklassikershop er vilde med Kay Bojesens smukke håndværk, og de ønsker, at du også bliver det! Du bør købe dine figurer her, fordi de selv er storforbrugere af figurene og stræber efter at gøre dem endnu mere populære. Hos butikken kan du vælge mellem 10 kategorier, hvori der findes et hav af de mange figurer i forskellige stillinger, farver, former m.v. – alle udarbejdet af den kendte danske formgiver Kay Bojesen. 

Butikken er meget fascinerede af den måde, hvorpå Kay Bojesen valgte at skabe figurene. Modsat mange andre figurer, som fokuserer på det virkelighedsnære og realistiske, har Bojesen i højere grad tænkt på det charmerende og fantasifulde, som hans skulpturer skulle fremsætte. Det behøver ikke at være fornemt hos Bojesen, det skal i højere grad være sjovt og glædeligt. Så gør et køb hos Designklassikershop, du vil ikke fortryde det!