Nyd din egen øl på din terrasse

advertorial

Luk øjnene og forstil dig en dejlig solskins dag på terrassen sammen med dine venner og familie. Der er gang i grillen, ungerne leger og og i sidder og nyder en af dine hjemmebrygget øl. Livet kan næppe blive bedre. Det er blandt andet en af årsagerne til at flere og flere har fået ølbrygning som hobby. 

En anden årsag er at det er en hobby. man kan have som amatør og som virkelig teknisk nørd. Alt efter temparament og tid. Du kan læse mere her https://www.hjemmebryggeren.dk/. Der er flere måder du kan lære at brygge øl.

ølbrygning

Tag på kursus og lær at brygge øl

Har du lyst til at lære at brygge øl, er der mange forskellige måder du kan lære det på. En af dem er at tage på et ølkursus. Her bruger du en hyggelig eftermiddag og aften sammen med andre og når du tager hjem har du 20 liter øl med. Derfor er det en god ide at sørge for at få en til at hente dig. Det er så upraktisk at have en kæmpe gryde med i bussen eller i toget. 

Der er også mange bøger, der beskiver hvordan man brygger øl. Både den danske lyse øl og de mere mørke øl der f.eks. bliver brygget i Tyskland eller Belgien. Internettet er også en sand guldgruppe af viden og der hvor du køber dine ingredienser, er der også megen viden at hente. 

I dag tænker de fleste at ølbrygning er noget primært for mænd, men det kunne ikke være mere forkert. I næsten 10.000 år har det været kvinders job at brygge øl og kun de sidste par århundrede har mænd brygget øl. Det var først da de fandt ud af at der var penge at tjene, at de overtog jobbet fra kvinderne. Men i starten kun i byerne.