Få gejsten tilbage med penisringe

Hvis du med årene har mistet gejsten rent fysisk, kan det være utroligt frustrerende ikke at kunne gennemføre seksuelt samvær, når nu lysten stadig er til stede. Erektionsproblemer rammer mange mænd. De fleste tilfælde er aldersbetingede, men mange faktorer kan spille ind, som for eksempel stress eller anden sygdom. Det er en ulykkelig situation for de mænd, der rammes af problemer med rejsning, og den manglende evne til at præstere fysisk sætter sig ofte spor rent mentalt – og så kan der pludselig blive tale om en selvforstærkende effekt.

Genvind præstationsevnen med en penisring

Ved erektionsproblemer, som skyldes dårligt blodomløb eller lignende, kan en penisring være til stor hjælp. Når penis erigeres, fyldes svulmelegemet med blod. En penisring vil spærre for blodets tilbageløb, således at det blod, der løber til svulmelegemet, ikke kan løbe tilbae igen, hvilket kan resultere i en meget hård og langvarig erektion. Du vil opleve, at følsomheden også øges – og din partner vil med sikkerhed kunne mærke en stor forskel!

Forskellige typer af penisringe

Alle kan have glæde af penisringe – også mænd, som ikke oplever erektil dysfunktion. Hvis du har lyst til at prøve dig frem for at opleve, hvad en penisring kan gøre for dit sexliv, kan du starte ud med den mest blide model, som er lavet af blødt, jelly lignende materiale. Denne type penisring sidder ikke så stramt, og du kan bruge den i begyndelsen, indtil du har vænnet dig til fornemmelsen. Så kan du gå over til de mere stramme modeller, og eventuelt prøve en mere avanceret model med vibrator eller en penisring, som samtidig spændes om testiklerne – for ekstra følsomhed og forhøjet nydelse.

Køb penisringe online

Du kan med fordel finde din penisring i det store udvalg på belugi.dk. Du får dine varer tilsendt hurtigt og diskret – og gratis, hvis du vælger et pakkeudleveringssted.