Hvad kan jeg med Microsoft PowerApps?

Med Microsoft PowerApps får du mulighed for at udvikle apps som kan give medarbejdere og andre interessenter adgang til organisationens data på tværs af enheder og platforme. Det smart ved Microsoft PowerApps er, at du ikke behøver at være programmør eller software udvikler for at skabe smarte og anvendelige løsninger.

Faktisk kan du ved hjælp af Microsoft PowerApps og programmets særdeles tilgængelige bruger interface skabe apps på næsten samme måde som når du bygger en Microsoft PowerPoint præsentation op. Og så kan du selv tilsætte hjemmelavede makroer, lidt ligesom du gør i Microsoft Excel.

Således behøver du blot at være superbruger med et udvidet kendskab til disse to applikationer for at kunne få rigtig meget ud af Microsoft PowerApps. Og Microsoft PowerApps integrerer problemfrit med mange forskellige kilder, her under Microsoft SharePoint, Microsoft Excel, Microsoft Office 365 og diverse relationelle SQL databaser, fra hvilke Microsoft PowerApps kan hente og præsentere data.

Hvordan kan jeg lære at anvende Microsoft PowerApps?

Hvis du synes, at Microsoft PowerApps lyder som en interessant mulighed for dig, kan du med fordel tilmelde dig et Microsoft PowerApps kursus. Hos den danske udbyder af IT kurser 4D finder du op til flere kurser med relation til Microsoft PowerApps.

På kurset PowerApps grundlæggende får du en introduktion til det smarte program, hvor du lærer om de mest simple Microsoft PowerApps formularer og hvorledes de anvendes.

Når du er færdig med et grundlæggende Microsoft PowerApps kursus vil du være i stand til at oprette Microsoft PowerApps til din virksomhed, anvende forskellige data typer i Microsoft PowerApps fra applikationer så som Microsoft Excel, Microsoft SharePoint og SQL server, tilpasse din formular logik ved hjælp af formler samt udgive dine Microsoft PowerApps og styre adgangene hertil.

Du kan læse om og tilmelde dig et af de mange forskellige kurser på 4d.dk