Bliv ikke distraheret under video-poker

Overordnet set findes der to forskellige former for online-poker:

Der er den type, hvor man spiller alene mod en dealer, hvor det hele foregår live på stedet. Her kan der være andre spillere med, som bare er i form af en avatar, man ikke kan se andet end navne og lidt animationer.

Er man alene om at spille mod en dealer, kan dette også lade sig gøre, dette sker bare sjældent med poker.

Dog findes der også den form, der hedder video-poker, hvor man sender live fra for eksempel et ægte casino, så man forener den virkelige verden med den online verden.

Her kan man følge med på sidelinjen, deltage hjemmefra eller selv være en af de heldige, der sidder med i selve lokalet og spiller mod de andre fysiske spillere og dem, der er med online i enten samme tidszone eller en helt anden.

Hvis du er en garvet pokerspiller, så ved du nok godt, at mange spillere tager solbriller på, forsøger at beherske begejstring, sorg, glæde, ja, praktisk talt alle slags følelser, der kan afsløre, om de sidder med en god eller en dårlig hånd.

Sådan noget som svedpletter forsøger man også at undgå ved blandt andet at have sort tøj på. Andre går helt i den anden grøft ved at kæfte op og fortælle jokes som afledning til, hvordan de har det.

Dette kan være svært at abstrahere fra, men hvis du skal have det bedste udbytte af video-poker, så gælder det om at lukke sig ind i sin egen kube og kun se spillet for sig, lukke alle andre lyde ud og lade være med at tolke for meget på andres signaler. Den slags kan man blive paranoid af.

Skulle nogle spillere ved udfordrende klædt på, så er det nok også en god idé at kigge langt væk derfra, så man ikke taber momentum.