Sorte træterrasser i alle størrelser

En konstruktiv måde hvorpå du kan føje værdi til din bolig er ved at få opført en lækker træterrasse. Med en træterrasse i din have får du ikke alene de mest hyggeligt rammer for familiens staycation. Du får også et decideret økonomisk aktiv for din bolig – i hvert fald hvis du lader træterrassen opføre af en faglært håndværker.

På den måde er du nemlig garanteret en bæredygtig terrasse konstruktion baseret på et solidt fundament som sikrer terrassens holdbarhed igennem de næste mange år.

Kan en træterrasse have andre farver end natur træ?

Det kan sagtens lade sig gøre at få opført en flot og spændende træterrasse i andre farver end træværkets egen. Hvis du for eksempel ønsker dig en flot sort terrasse som kan danne en lækker kontrast til dit hvidmalede hus eller komplimentere dine sorte ydervægge af træ vil du blot skulle orientere dit tømrer firma herom. Tømrermesteren vil sørge for at din træterrasse bliver udført i sort bejdset træværk som holder sin farve trods samtlige årstiders vind og vejr.

Der er mange fordele ved en sort terrasse – blandt andet vil den sorte farve i træværket suge solens stråler til sig hvorved terrassen varmes op og fordampningen øges. Så er det slut med vandpytter på terrassen i de tidlige morgen timer – disse forsvinder, helt bogstaveligt, som dug for solen med en sort terrasse.

Hvem kan opføre en sort terrasse?

Tømrermester Andreas la Cour fra tømrer virksomheden Kun Terrasser ApS har indtil flere sorte træterrasser på samvittigheden og vil derfor sagtens kunne hjælpe dig med at designe, konstruere og bygge en lækker sort terrasse. Kun Terrasser ApS beskæftiger sig udelukkende med fremstilling af eksklusive træterrasser til kræsne og kvalitetsbevidste bolig ejere.

Du kan se et stort udvalg af Andreas la Cours tidligere værker i billedgalleriet på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside kun-terrasser.dk