VVS København – find din VVSer online

By | 25. november 2019

Du har højst sandsynligt hørt om VVSere i forbindelse med renovering af køkkener og badeværelser i huse og i lejligheder. Men hvad laver en VVSer egentlig – og hvornår har man brug for en autoriseret VVSer?

Istandsættelse og renovering af badeværelse

Du har brug for en dygtig VVSer, når badeværelset skal sættes i stand – i hvert fald når det drejer sig om andet end blot at udskifte vandhaner eller sætte nye fliser op. Flex VVS hjælper gerne, når du ønsker at forny dit badeværelse, og der i denne forbindelse eventuelt skal trækkes nye rør eller etableres et ekstra afløb.

Disse opgaver hører til under den kategori af arbejde, som kræver en autoriseret VVSer. Begynder du selv at rode med rørføring og flytning eller anlæggelse af afløb, dækker forsikringen ikke, skulle der opstå vandskade som følge af dette arbejde. Og så kan det godt gå hen og blive dyrt for dig – især hvis du bor i en etage ejendom, og vandskaden breder sig til dine underboer.

Fjernvarme, varmepumpe og gas

Skal din bolig tilsluttes fjernvarme nettet, eller skal du have fjernet en radiator, kan du også trygt ringe til Flex VVS. Flex VVS har mange års erfaring inden for alt, hvad der vedrører opsætning og nedtagning af radiatorer samt udluftning og service på radiatorer såvel som på fjern varmeanlæg. Skal fyret eller de elektriske radiatorer erstattes af en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, kan Flex VVS også stå for dette. Og Flex VVS står selvfølgelig også til rådighed, når du skal bruge en dygtig VVSer, som kan hjælpe med etablering af gulvvarme i dit hjem.

Flex VVS er en etableret VVSer i Stenløse med mange års erfaring inden for VVS arbejde i private hjem. Hvis du vil læse mere om Flex VVS i København, kan du klikke ind på flexvvs.dk